Advertorial – Sportfysiotherapie – Return To Play!

 

Wanneer je als sporter te maken krijgt met een blessure, wil je zo snel mogelijk weer je sport kunnen hervatten, oftewel: RETURN TO PLAY!

Om dit zo snel mogelijk op een verantwoorde manier te bereiken, kun je terecht bij de sportfysiotherapeut. De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van sporters met een blessure, om zo snel mogelijk te komen tot RETURN TO PLAY. Dit houdt in dat er na het onderzoek zo snel mogelijk een specifieke behandeling wordt gestart. Dit gaat altijd in samenspraak met de sporter en zonodig met de trainer(s). Naast de behandeling geeft de sportfysiotherapeut ook advies ter preventie van blessures.

Je kunt zonder tussenkomst van de huisarts bij onze sportfysiotherapeuten terecht, zodat we snel kunnen starten met het werken aan je herstel. Onze sportfysiotherapeuten zijn Jan Koenrades en Erwin Buitelaar. Jan is actief als sportfysiotherapeut bij het Nederlands Korfbalteam en is jaren begeleider geweest bij korfbalhoofdklasser SCO uit Oldeholtpade. Erwin is naast sportfysiotherapeut ook fitnesstrainer en heeft zitting in sportschool Avanty Lifestyle in Wolvega. Dit biedt ideale omstandigheden om effectief te werken aan het herstel.

 

Leave a Comment