Terug naar home

Weet u dat u meer controle over uw lichaam kunt krijgen als u meer beweegt? Bewegen is gezond en helpt klachten bij diabetes voorkomen. Het vermindert bovendien de kans op hart- en vaatziekten.

Wat is het beweegprogramma Diabetes?

Speciaal voor mensen met diabetes type 2 is het beweegprogramma voor mensen met diabetes ontwikkeld. Tijdens het beweegprogramma werkt u samen met de fysiotherapeut om gezond en verantwoord te bewegen.

Wanneer deelname beweegprogramma Diabetes?

  1. Diabetes type 2

Vergoeding & Verwijzing

Het beweegprogramma wordt veelal vanuit de aanvullende verzekering vergoed, afhankelijk van de polis van uw zorgverzekeraar. Informeer eerst bij uw zorgverzekeraar of u een (gedeeltelijke) vergoeding krijgt bij deelname aan een beweegprogramma.

Voor deelname aan het beweegprogramma heeft u een verwijzing nodig van een huisarts.

Wat klanten zeggen...

Moderne apparatuur, prettige en ontspannen sfeer, deskundige begeleiding die je uitdaagt om binnen je eigen grenzen te trainen.

Akke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Had tot nu toe geen ervaring met fysiotherapie (i.c. cesartherapie). Het heeft goed geholpen tot een bijna volledig herstel.

Rieneke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Kon zien dat Jeroen plezier had in z’n werk.En ik kreeg het vertrouwen dat het wel weer goed ging komen met mijn voeten.Flink oefenen dus.

Janke, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Behandeling is effectief inclusief tips om herhaling van ongemakken te voorkomen.

Jetty, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Ik vind dat ik op een zeer deskundige manier ben behandeld, zo praktisch mogelijk waarbij de zelfredzaamheid het uitgangspunt is. Deze manier van behandelen past bij mij.

Ynskje, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Mijn lijf weer lekker los geen klachten meer en handvatten meegekregen om dit zo proberen te houden met oefeningen voor thuis. Super fijn!

Margriet, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Al 15 jaar klant bij deze praktijk. Het enige nadeel is dat ik soms graag wat sneller geholpen zou willen worden, echter wil ik behandeld worden door mijn vaste therapeut. Dit is het wachten meer dan waard.

Hessel, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Binnen enkele dagen geheel van mijn klachten af, heel fijn! De benadering was persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Ik zou deze fysiopraktijk zeker aan derden aanraden!

Anneke, Cijfer: 9

Partner van: