Terug naar home

Denk u wel eens na over hoe u in de auto zit of de manier waarop u loopt? In veel gevallen denken we niet na over houdingen en bewegingen in het dagelijkse leven. Hierdoor leren we onszelf vaak onbewust een verkeerde manier van bewegen aan, wat kan zorgen voor lichamelijke klachten. Cesartherapie helpt bij het uitzoeken en corrigeren van fout aangeleerde lichaamshouding en bewegingen.

Wat is cesartherapie?

Cesartherapie helpt bij het voorkomen of behandelen van klachten die voortkomen uit een verkeerde houding of fout aangeleerde bewegingen. Het doel van de therapie is om de klachten te laten verdwijnen, te verminderen of te voorkomen.

Wanneer cesartherapie?

  1. Terugkerende rug- of nekklachten
  2. Bij scoliose (zijdelingse verkromming van de wervelkolom)
  3. Scheefstand, gebogen bovenrug of holle onderrug
  4. Klachten door een verkeerde houding of beweging
  5. Klachten door computer- en bureauwerkzaamheden

Vergoeding & Verwijzing

De meeste zorgverzekeraars vergoeden cesartherapie vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie raadpleeg dan uw zorgverzekeraar.

U kunt een afspraak maken voor cesartherapie zonder verwijzing van een arts of specialist.

Wat klanten zeggen...

Had tot nu toe geen ervaring met fysiotherapie (i.c. cesartherapie). Het heeft goed geholpen tot een bijna volledig herstel.

Rieneke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Moderne apparatuur, prettige en ontspannen sfeer, deskundige begeleiding die je uitdaagt om binnen je eigen grenzen te trainen.

Akke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Behandeling is effectief inclusief tips om herhaling van ongemakken te voorkomen.

Jetty, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Binnen enkele dagen geheel van mijn klachten af, heel fijn! De benadering was persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Ik zou deze fysiopraktijk zeker aan derden aanraden!

Anneke, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Mijn lijf weer lekker los geen klachten meer en handvatten meegekregen om dit zo proberen te houden met oefeningen voor thuis. Super fijn!

Margriet, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Ik vind dat ik op een zeer deskundige manier ben behandeld, zo praktisch mogelijk waarbij de zelfredzaamheid het uitgangspunt is. Deze manier van behandelen past bij mij.

Ynskje, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Kon zien dat Jeroen plezier had in z’n werk.En ik kreeg het vertrouwen dat het wel weer goed ging komen met mijn voeten.Flink oefenen dus.

Janke, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Al 15 jaar klant bij deze praktijk. Het enige nadeel is dat ik soms graag wat sneller geholpen zou willen worden, echter wil ik behandeld worden door mijn vaste therapeut. Dit is het wachten meer dan waard.

Hessel, Cijfer: 9

Partner van: