Terug naar home

Heeft u last van een peesblessure, ontsteking of schouderklachten? Doormiddel van shockwave therapie stimuleren we het genezingsproces en kunnen we de genezing versnellen.

Wat is shockwave therapie?

Shockwave therapie is een behandeling waarbij er door middel van een behandelkop ‘schokgolven’ op de klacht worden gericht. Het stimuleert de stofwisseling, weefselherstel en verbetert de bloedcirculatie, waardoor pijnklachten bestreden worden. Medicatie of chirurgie is meestal niet meer nodig.

Wanneer shockwave therapie?

  1. Tennisarm
  2. Slijmbeursontsteking
  3. Diverse schouderklachten
  4. Achillespeesblessure
  5. Hielspoor
  6. Scheenbeenvliesontsteking
  7. Jumpers knee
  8. Peesverkalking
  9. Andere spier- en peesgerelateerde klachten

Vergoeding & Verwijzing

Shockwave therapie wordt gezien als reguliere fysiotherapie. Afhankelijk van uw aanvullende verzekeringspakket kunt u de behandelingen vergoed krijgen. Raadpleeg hiervoor de polis of neem contact op met de zorgverzekeraar voor meer informatie.

Voor shockwave therapie is geen verwijzing nodig van huisarts of specialist.

Wat klanten zeggen...

Behandeling is effectief inclusief tips om herhaling van ongemakken te voorkomen.

Jetty, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Mijn lijf weer lekker los geen klachten meer en handvatten meegekregen om dit zo proberen te houden met oefeningen voor thuis. Super fijn!

Margriet, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Al 15 jaar klant bij deze praktijk. Het enige nadeel is dat ik soms graag wat sneller geholpen zou willen worden, echter wil ik behandeld worden door mijn vaste therapeut. Dit is het wachten meer dan waard.

Hessel, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Binnen enkele dagen geheel van mijn klachten af, heel fijn! De benadering was persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Ik zou deze fysiopraktijk zeker aan derden aanraden!

Anneke, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Moderne apparatuur, prettige en ontspannen sfeer, deskundige begeleiding die je uitdaagt om binnen je eigen grenzen te trainen.

Akke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Had tot nu toe geen ervaring met fysiotherapie (i.c. cesartherapie). Het heeft goed geholpen tot een bijna volledig herstel.

Rieneke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Kon zien dat Jeroen plezier had in z’n werk.En ik kreeg het vertrouwen dat het wel weer goed ging komen met mijn voeten.Flink oefenen dus.

Janke, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Ik vind dat ik op een zeer deskundige manier ben behandeld, zo praktisch mogelijk waarbij de zelfredzaamheid het uitgangspunt is. Deze manier van behandelen past bij mij.

Ynskje, Cijfer: 10

Partner van: