Terug naar home

De EPTE behandeling is bedoeld om de vicieuze cirkel van pijn te doorbreken en wordt altijd ondersteund met een speciaal trainingsprogramma om uw spieren en pezen weer sterker, gezonder en beter belastbaar te maken.

Wat is EPTE?

EPTE is een behandelmethode voor langdurige, slecht herstellende peesklachten. De behandelmethode wordt altijd gecombineerd met oefenvormen om de belastbaarheid en het natuurlijk herstel van de peest te bevorderen. Er wordt onder geleide van echografie op de plaats van de ontsteking of overbelasting een dunne naald ingebracht.

Wanneer EPTE therapie?

  1. Hielspoor
  2. Pijn aan de achillespees
  3. Pijn net onder de knieschijf, aan de kniepees (jumpersknee)
  4. Chronische elleboogpijn (tenniselleboog)
  5. Chronische schouderpijn

Vergoeding & Verwijzing

De EPTE therapie valt binnen de fysiotherapie en daarvoor gelden de reguliere regel voor vergoeding. Vraag bij uw zorgverzekeraar na hoeveel vergoeding u voor fysiotherapie ontvangt.

Voor EPTE therapie is geen verwijzing nodig van de huisarts.

Wat klanten zeggen...

Ik vind dat ik op een zeer deskundige manier ben behandeld, zo praktisch mogelijk waarbij de zelfredzaamheid het uitgangspunt is. Deze manier van behandelen past bij mij.

Ynskje, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Had tot nu toe geen ervaring met fysiotherapie (i.c. cesartherapie). Het heeft goed geholpen tot een bijna volledig herstel.

Rieneke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Binnen enkele dagen geheel van mijn klachten af, heel fijn! De benadering was persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Ik zou deze fysiopraktijk zeker aan derden aanraden!

Anneke, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Behandeling is effectief inclusief tips om herhaling van ongemakken te voorkomen.

Jetty, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Al 15 jaar klant bij deze praktijk. Het enige nadeel is dat ik soms graag wat sneller geholpen zou willen worden, echter wil ik behandeld worden door mijn vaste therapeut. Dit is het wachten meer dan waard.

Hessel, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Mijn lijf weer lekker los geen klachten meer en handvatten meegekregen om dit zo proberen te houden met oefeningen voor thuis. Super fijn!

Margriet, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Kon zien dat Jeroen plezier had in z’n werk.En ik kreeg het vertrouwen dat het wel weer goed ging komen met mijn voeten.Flink oefenen dus.

Janke, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Moderne apparatuur, prettige en ontspannen sfeer, deskundige begeleiding die je uitdaagt om binnen je eigen grenzen te trainen.

Akke, Cijfer: 8

Partner van: